| Cafenea | |
|
+5DragosT giubau_v8 mihaela AnduGTR radu 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
radu Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localitatea : buzau Puncte : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Cafenea Vin Mar 20 2009, 00:43 | |
| si eu vreau unul neaparat(CD) si vreau sa.mi cer scz public pt intarzierea platii taxei .......motivul? cheltuieli neprevazute cu masina gen cauciucuri spate , pivot , montat piese schimb ulei filtre trala la o gramada care m.au dus la mai bine de 20 mil in 2 sapt nu muncesc nu pica bani din cer asa ca dupa atatea cheltuieli sincer mi.a fost rusine sa apelez iar la tata dar in weekendul asta o sa achit sigur .....scz inca o data dragos pt intarziere si pt neanuntare vb in weekend . sper ca anuntul cu desfiintarea clubului sa fie o simpla gluma sau ceva spus la nervi ca nu numai noi am avea de pierdut ci intreaga lume a curselor legale din tara .....va pup pe toti si va iubesc ne vedem sambata | |
|
| |
AnduGTR Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 38 Localitatea : Buzau Puncte : 22 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Vin Mar 20 2009, 13:51 | |
| Nu e nici o gluma radule. eu am dat deja jos stickerul si parasolarul. puteai sa suni sau sa dai un sms sa zici ca nu poti sau ceva de genul, in legatura cu taxa. | |
|
| |
mihaela Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 34 Localitatea : buzau Puncte : 32 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Vin Mar 20 2009, 14:04 | |
| Nu cred ca ar avea lumea ceva de pierdut pentru ca Dragos e in stare sa faca si singur curse..asa cum a facut primele 3 editii...(si poa' sa ceara si ajutorul prietenilor....mai e si ACR-ul).Asta nu inseamna ca daca nu mai exista Mousaios Auto Club Sportiv nu se mai fac curse. faza cu Mousaios Auto Club Sportiv-ul nu e o gluma radu.Fiecare are probleme da exista si telefon...nu dura mult sa scrii un mesaj...sa spui ca nu ai bani si nu cred ca era vrea problema.Din toti membrii...doar dragos si andu veneau la fiecare intalnire..restu : pauza...tutu e trecator...pe edi il inteleg ca are serviciul de asa natura...ice vine numai cand vrea...iar tu nu trimiti un mesaj sa zici ca nu vii la intalniri ca esti in sesiune...ca nu ai bani de taxa ...Asta e. Cand s-or gasi membri RESPONSABILI poate va mai exista si clubul. Nu vreau sa te superi pe mine dar asa e.. | |
|
| |
giubau_v8 Necunoscut (a)
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 38 Localitatea : buzau Puncte : 4 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
DragosT Ochiul Magic
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 45 Localitatea : Buzau Puncte : 179 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Vin Mar 20 2009, 18:54 | |
| - giubau_v8 a scris:
- bai frate? eu de ce sunt necunoscut? ...nu ma mai cunoasteti?
Sunt ranguri care se schimba automat in functie de numarul de mesaje si odata cu ele si culoarea masinii de la avatar. Legat de restul discutiilor, nu este nici gluma nici sfarsitul pamantului. Lasati reprosurile pentru ca oricare dintre noi puteam sa facem mai mult pentru club ori sa luam atitudine atunci cand era cazul. Despre curse, am comandat bannerele pentru start si sunt aproape gata (500 ron m-au costat), mai am sa fac gardurile si atat. Brutus a cumparat o remorca (am scris despre ea la un moment dat) si o va face utilizabila si pentru tractari auto, asa ca, la nevoie, apelati la el. Tot Brutus a rezolvat de o hala, undeva dupa Maracineni. Maine merg sa o vad cu el si sa vedem in ce conditii o putem face utilizabila. Voi plati lumina din ce am inteles si atat. Oricine doreste poate stoca materiale sau mesteri la masina acolo, daca ma anunta din timp si in schimbul unei sume modice. Cine este interesat de una de alta, sa ma caute. Sa ne vedem cu bine! Va salut! | |
|
| |
AnduGTR Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 38 Localitatea : Buzau Puncte : 22 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Sam Mar 21 2009, 13:13 | |
| Ce ai Giubau? Te oftici ca n-ai masina cu vopsea perlata ca noi? Ca nu "straluceste" jantele ca la ale noastre? | |
|
| |
YCE1 Necunoscut (a)
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 38 Localitatea : Buzau Puncte : 1 Reputatie : 0 Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Cafenea Sam Mar 21 2009, 19:56 | |
| Dragos, am uitat sa iau dvd! In urma evenimentelor destul de mari care s-au petrecut eu unul nu sunt de acord cu ele! Toti membrii dau vina pe faptul k nu a existat interes si mai ales comunicare! Dar daca e sa analizam la rece, atunci cand ne intalneam si eram aproape toti nici macar unu nu a zis hai sa mergem acolo, DOAR NOI, ASTIA MEMBRII CLUBULUI, si sa vb deschis, adik: bai frate mie asta nu imi place la xxx, yyy ...etc Nimeni nu a facut asta si conteaza foarte mult, iar in ceea ce priveste intrunirile, nu sunt de acord cu faptul ca veneam numai cand aveam chef si alte faze! Poate k omu mai are si alte datorii profesionale si alte natura si nu poate sa ajunga. De ce nu mi s-a atras atentia atunci? Asta trebe sa faca membrii unui club, printre altele! Dar asta este..Va salut pe toti si poate ne mai strangem la un cico...! | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 45 Localitatea : Buzau Puncte : 179 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Sam Mar 21 2009, 20:04 | |
| Exista un regulament, postat si accesibil tuturor membrilor. Nu mai conteaza acum.
De cand am anuntat desfiintarea: 4 bannere realizate, garaj cu rampa birou si parcare la dispozitie non-stop + om care are strung, role de indoit teava, toarna piese etc. + o Karman Ghia care poate fi reconditionata. Cine doreste, pastreaza legatura cu mine. | |
|
| |
mihaela Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 34 Localitatea : buzau Puncte : 32 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Dum Mar 22 2009, 12:35 | |
| Nu sunt de acord cu tine Yce.de mai multe ori am venit eu la intalniri decat tu...si nu sunt membru.Ca si pentru Radu (pentru toti de fapt)era valabila treaba cu telefonul.Era greu sa dai mesaj sa zici ca nu vii?sau sa scrii pe forum ca nu ajungi la intalniri?[pai ce club e ala cand la intalniri vin doar 2-3 membri?Da aia crezi ca nu aveau alta treaba de facut?numai voi aveati treaba..hai sa fim seriosi.Oricum faptul e consumat si nu are sens sa mai discutati.A postat de prima data Dragos problemele care au fost ca sa nu mai explice la fiecare. P.S: Aseara am fost la finante:eu,andu,giubau,cristina,tzutzu. | |
|
| |
radu Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localitatea : buzau Puncte : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 17:30 | |
| sunt niste reprosuri ciudate din partea ta mimi mai ales ca ai fost la mai multe intalniri ca noi asta intampaldu.se din cauza faptului ca esti cu andu ca altfel ..... andu are un program lejer in weekend,dragos la fel cand andu a fost cu sesiunea si licenta anul trecut nu prea va vedeam la ochi si eu nu am avut nicio absenta (dragos poate confirma)si nimeni nu a avut pretentia ca andu sa paraseasca clubul . eu venisem sa achit taza sapt asta dar m.am intalnit cu andu in oras si nefiind o gluma dizolvarea noastra ca si club nu am mai luat legatura cu nimeni. | |
|
| |
TzuTzu77 Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 38 Localitatea : Buzau Puncte : 29 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 17:57 | |
| Mie chiar imi pare rau ca se ajunge la discutii d-astea. Toti avem treaba si probleme, si mai ales cei care nu mai stam in Buzau, e greu sa fim prezenti saptamana de saptamana. Numai eu stiu de cate ori in ultimii ani faceam pe dracu-n 4 sa ajung la intalniri vinerea, nu pt ce erau asu nu obligatorii, ci pt ca asta asteptam toata saptamana, si ma ofticam de fiecare data cand nu puteam sa ajung, si asta cred ca e valabil pt majoritatea dintre noi. Plus ca la evenimente am aratat ca ne putem mobiliza sa facem treaba buna, si eu nu regret nici un minut cat am stat in soare sau nemancat si nebaut ca sa facem ceva frumos, sa auda toata tara de noi, sa se vada ca o mana de oameni poate organiza curse. Nu avem nici unul super masini, si nu cred ca a contat masina vreodata, ci oamenii si prietenia, fie ca a fost vorba de chef sau de curse. Eu unul o sa fiu la finante de fiecare data cand sunt in Bz, o sa ajut cum si cat de mult pot la fiecare Marele Premiu al Buzaului care se va organiza, dar imi pare rau ca n-o sa pot sa mai fac asta sub numele Mousaios Auto Club Sportiv. | |
|
| |
mihaela Cunoscut (a)
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 18:12 | |
| Observ ca atunci cand zice omu adevarul o luati ca pe un repros.Am spus ca am venit de mai multe ori eu la intalniri nu ca as fi eu mare mis pis ci ma gandeam ca intelege si yce faptu ca eu nu sunt nimeni in club.el era membru...daca intelegi unde bat.Si din cate imi amintesc cand a avut andu sesiunea si licenta i-a trimis mesaj lu dragos si i-a spus..tu ce ai trimis radule?NIMIC.cel putin nimeni nu a zis din club ca stie de tine.Nici in cazul tau nu a venit nimeni cu pretentia sa parasesti clubul.la tine s-a pus problema ca nu ai dat banii...nu ca nu ai venit la ultimele intalniri.Daca te superi pe mine ca-ti zic verde-n fata....treaba ta.E valabila treaba pentru toti. pt tzutzu: Daca stiati ca va e greu sa ajungeti in fiecare saptamana?de ce nu ati vorbit sa schimbati data?..sa fie o data pe luna...asteptati sa se gandeasca dragos si la treaba asta? nu va mai zic nimic ca sunt inteleasa gresit.Daca zic de bine: vai prietena voastra...toate bune si frumoase.Daca zic de rau : vai iauite-o si pe asta cine e de vorbeste. | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 18:22 | |
| La momentul de fata continuarea in formula de club MAI MULT tragea in jos activitatea de viitor. Nu e timp, sunt alte probleme, alte prioritati, corect. Dar asta nu ar fi trebuit sa influenteze existenta clubului si totusi s-a intamplat. NU am spus niciodata ca excluderea sa fie echivalenta cu intorsul spatelui, pentru ca nici nu are cum sa fie asa. Cu totii am gresit. Eu ca prea m-am implicat, altii ca prea au asteptat. Mie unul nu-mi place incertitudinea. Ori e alba ori e neagra. Cand suntem multi, totul tinde spre gri. DEOCAMDATA este mai bine asa. Sa nu mai facem macar acum aceiasi greseala de a cauta un raspuns doar la indivizi pentru ca tot clubul are o problema: nimeni nu s-a intrebat vreodata ce poate face el pentru club ci doar ce poate face clubul pentru el. ASTA A FOST si este PROBLEMA. | |
|
| |
TzuTzu77 Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 38 Localitatea : Buzau Puncte : 29 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/08/2008
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 18:42 | |
| Pai mai Mimi, cum sa zic eu sa se schimbe ziua pt un om? Asa s-a stabilit, am facut mereu tot ce am putut sa ajung. Cand s-a schimbat ziua de vineri cu sambata, cu atat mai bine pt mine cel putin, pt ca nu mi-e usor sa plec si cand ajung sa mai fiu bun de ceva. Daca s-ar putea as vrea sa fie intalniri in fiecare zi si sa ajung la toate, da' asta-i viata. N-are rost sa ne certam, pt ca nu avem de ce, fiecare a facut cat a putut si a vrut, dar macar asa poate mai lamurim si noi unele chestii. Chiar daca imi pare rau, ii respect decizia lui Dragos, pt ca mereu el a fost liderul moral si cel care a facut cam totul posibil. In alta ordine de idei, ca tot a inceput sa se incalzeasca, cand mai tragem si noi un gratar la Ciolanu ca in vremurile bune? | |
|
| |
mihaela Cunoscut (a)
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 18:46 | |
| erai membru tzutzule..cum au venit altii cu niste idei..puteai sa vii si tu cu propunerea asta...poate era buna.Nu stiu la ce va atacati acum. | |
|
| |
TzuTzu77 Cunoscut (a)
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 18:55 | |
| Nu se ataca nimeni, si nu cred ca asta e un subiect important acum, asta era acum 1-2 ani. Parca propusesem intr-o vreme si eu si Giuby, astia care eram prin Buc si ajungeam mai greu, dar oricum era o gramada de lume care venea si nu facea parte din club, asa era obisnuita lumea, oricum n-are importanta si nu era mare problema. Revenind la chestii importante, cum ramane cu grataru' ala? Sau nu va mai plac micii facuti cu cioturi si benzina? | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 19:41 | |
| Pentru gratar trebuie pofta de mancare. As avea eu ceva mai mult de carat si amplasat si ce foame face dupa aia... ) | |
|
| |
Blackie Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 44 Localitatea : Ramnicu Sarat Puncte : 7 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: Re: Cafenea Lun Mar 23 2009, 21:47 | |
| imi pare rau ca citesc ceea ce citesc aici ; stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi ,dar ... UNUL prea s-a implicat iar ceilalti ,marea majoritate ,au asteptat ...(si eu ,am asteptat ) ;nu va mai certati pt. ca nu aveti de ce ,vinovati de tot ceea ce a fost bun sau rau suntem TOTI ! | |
|
| |
AnduGTR Cunoscut (a)
| Subiect: Re: Cafenea Mier Apr 01 2009, 15:15 | |
| a inghetat forumul? las` ca il dezghet eu ia spune-ne mai Dragos ce-i cu caratu` si amplasatu`? M-ai facut curios...Curiosii mor repede, dar informati | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
| Subiect: Re: Cafenea Joi Apr 02 2009, 18:35 | |
| Deocamdata a stagnat. Am cumparat si carat singur ce era. Putin faliment scrie pe mine dar cred ca s+a meritat. | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
| Subiect: Re: Cafenea Dum Apr 05 2009, 19:13 | |
| Am nevoie de maini si ochi siguri pentru vopsit garduri. Cine se ofera de principiu? | |
|
| |
Blackie Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 44 Localitatea : Ramnicu Sarat Puncte : 7 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: Re: Cafenea Lun Apr 06 2009, 20:23 | |
| cand si unde? ma ofer la garduri | |
|
| |
AnduGTR Cunoscut (a)
| Subiect: Re: Cafenea Mar Apr 07 2009, 08:48 | |
| spune cand si te ajut cu placere. am prins experienta de la vopsitul jantelor | |
|
| |
DragosT Ochiul Magic
| Subiect: Re: Cafenea Mar Apr 07 2009, 18:56 | |
| Va anunt din timp. Acum sunt la sudat. | |
|
| |
razvanel Cunoscut (a)
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localitatea : Buzau Joburi/Distractii : tot ce tine de AUTO Puncte : 19 Reputatie : 0 Data de inscriere : 01/07/2009
| Subiect: Re: Cafenea Joi Aug 06 2009, 20:59 | |
| Pentru DVD... e prea tarziu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafenea | |
| |
|
| |
| Cafenea | |
|